×
 

Personalia sprekers

Jan Baars, klinisch psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam als hoofdbehandelaar bij GGZ Centraal, locatie Hilversum.

David van den Berg, klinisch psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut en onderzoeker. Werkzaam bij Parnassia.

Inge Drabbels-Kerstjens, systeemtherapeutisch werker. Werkzaam bij Bijzonder Jeugdwerk afdeling PEL en zorggezinnen.

Doortje Cuijpers, gz-psychoog. Werkzaam bij Altrecht, TRTC Zeist.

Levi van Dam, orthopedagoog en onderzoeker. Werkzaam als kwartiermaker bij Spirit Jeugd en Opvoedhulp en als wetenschappelijk onderzoeker bij Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Philippe Delespaul, klinisch psycholoog. Werkzaam als hoogleraar Zorginnovaties in de GGZ aan de Universiteit Maastricht en programmaleider Integrale Zorg bij Mondriaan.

Màrika Engel, klinisch psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam in eigen praktijk in Zeist.

Thomas Fondelli, klinisch psycholoog en systeemtheoretisch psychotherapeut. Werkzaam in bij zeeppreventorium (Belgie), in eigen praktijk en als freelance trainer verbonden aan de Interactie-Academie en Autisme Centraal. 

Robert van Hennik, systeemtherapeut, docent en supervisor. Werkzaam in eigen praktijk Euthopia in Breda.

Annelies Huybrechts, klinisch psycholoog en systeemtheoretisch psychotherapeut. Werkzaam bij Jeugdzorg Ter Elst, in groepspraktijk De medische hoek te Hombeek en als freelance trainer verbonden aan de Interactie-Academie.

Juud Jonckheer, gz-psycholoog, psychoanalytisch psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam in Amsterdams Instituut voor Gezins- en Relatietherapie en in eigen praktijk.

Erik van de Kraats, systeemtherapeut. Werkzaam bij Dr. Leo Kannerhuis en hoofddocent van de STW opleiding bij de RINO Amsterdam.

Ellen Kohnhorst, klinisch psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam in Amsterdams Instituut voor Gezins- en Relatietherapie.

Justine van Lawick, klinisch psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam als vrijgevestigde in het Lorentzhuis in Haarlem.

Veronique Limpens, klinisch psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam als vrijgevestigde in het Lorentzhuis in Haarlem. 

Lucet van Loveren, systeemtherapeutisch werker, IMH specialist en Floorplay specialist. Werkzaam bij Altrecht Jeugd.

Erwin van Meekeren, psychiater en psychotherapeut. Werkzaam in eigen praktijk Meek-it in Den Haag.

Dianne Nijhof, klinisch psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam in eigen praktijk voor Directieve Psychotherapie in Meerssen.

Rick Pluut, gz-psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut. Werkzaam in eigen opleidingsinstituut en zelfstandig consulent in Castricum.

Fariba Rhmaty, transculturele psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam in eigen praktijk Rawankaw in Amsterdam en als hoofdopleider bij het Marjon Arends Instituut.

Ellen Reijmers, klinisch psycholoog en systeemtheoretisch psychotherapeut. Werkzaam als algemeen directeur Interactie-Academie Anterwerpen.

Suzanne de Ruig, systeemtherapeut. Werkzaam bij Spirit Jeugd en Opvoedhulp en bij Stichting JIM.

Hesther Selbeck, systeemtherapeut. Werkzaam in eigen praktijk in Zuidschermer en Spanje.

Desiree Tijdink, psychiater en psychotherapeut. Werkzaam bij Altrecht TRTC Zeist.

Karin Wagenaar, klinisch psycholoog, psychotherapeut en systeemtherapeut. Werkzaam in eigen praktijk Wagenaar Psychoterapie in Utrecht.